Οδηγός καθαρισμού

Καθαρισμός στρωμάτων διαδικασία

1) Σκουπίστε το στρώμα και από τις δύο πλευρές με μία απορροφητική μηχανή με βούρτσα ή με εξάρτημα απορρόφησης με κυλινδρική βούρτσα. Κατά τη διάρκεια του σκουπίσματος ελέγξτε την επιφάνεια καταγράφοντας το είδος της ίνας, τους λεκέδες, τυχόν φθορές στην επιφάνεια, και αν είναι εφικτό πάρτε φωτογραφίες.

2) Διαλύστε σύμφωνα με τις οδηγίες και προψεκάστε τα όλο το στρώμα με Enz-all.

3) Βουρτσίστε την επιφάνεια και αφήστε το προϊόν να δράσει για 20 λεπτά τουλάχιστον.

4) Ξεβγάλτε την επιφάνεια με extraction και με όσο το δυνατό λιγότερη υγρασία μπορείτε. Για να επιτύχετε λιγότερη υγρασία θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το κατάλληλο εξάρτημα ελεχόμενης υγρασίας. Για το ξέβγαλμα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πιστοποιημένο οικολογικό προϊόν όπως το One Earth , με τις αυστηρότερες προδιαγραφές για άτομα με ευαισθησία στα χημικά προϊόντα. Με αυτό τον τρόπο θα είστε σίγουροι ότι ακόμα και τα ελάχιστα κατάλοιπα που ενδεχομένως θα μείνουν μετά τον καθαρισμό, δεν θα προκαλέσουν αλλεργίες στους χρήστες.

5) Αν παραμείνουν επίμονοι λεκέδες χρησιμοποιείστε κάποιο από τα εξειδικευμένα ξελεκιαστικά και στη συνέχεια να ξεβγάλετε με One Earth.

6) Αν χρειαστεί επαναλάβετε την διαδικασία και χρησιμοποιήστε ένα φυσητήρα Dri Pod για να στεγνώσετε την επιφάνεια.

7) Σε περίπτωση που έχουν παραμείνει λεκέδες μετά τον καθαρισμό θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ενδεχομένως οι χρωστικές των σωματικών υγρών έχουν μόνιμα βάψει το ύφασμα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η επιφάνεια δεν είναι καθαρή. Χρησιμοποιείστε ως τελευταία λύση το Dye Gone. Αν δεν βγεί με το Dye Gone δεν βγαίνει με τίποτα.