Προϊόντα

από 65 εώς 80 σε σύνολο 197
Σελίδες αποτελεσμάτων :  
5
Eco Prosan Plus - Οικολογικό καθαριστικό για χώρους υγιεινής

Eco Prosan Plus - Οικολογικό καθαριστικό για χώρους υγιεινής

Εξαιρετικό προϊόν καθαρισμού για όλες τις επιφάνειες σε χώρους υγιεινής. Αφαιρεί κατάλοιπα από άλατα, ούρα, και άλλους τύπους ρύπων γρήγορα και εύκολα. Καθαρίζει, αφαιρεί τις δυσάρεστες οσμές και δίνει φρεσκάδα στους χώρους υγιεινής.

Eco Alcodor - Οικολογικό προϊόν γενικού καθαρισμού

Eco Alcodor - Οικολογικό προϊόν γενικού καθαρισμού

Χαμηλού αφρισμού προϊόν καθαρισμού με την πρόσθετη δύναμη της αλκοόλης. Κατάλληλο για όλες τις πλενόμενες επιφάνειες χειρωνακτικά, με μηχανή ή σφουγγαρίστρα. Αποτελεσματικό και στο σκληρό νερό.

One Earth carpet cleaner and rinse    - Οικολογικό καθαριστικό - προψεκασμού για σαλόνια, χαλιά και μοκέτες

One Earth carpet cleaner and rinse - Οικολογικό καθαριστικό - προψεκασμού για σαλόνια, χαλιά και μοκέτες

Προϊόν οικολογικού καθαρισμού - ξεβγάλματος μοκετών, χαλιών, σαλονιών χωρίς απορρυπαντικά.

Χρήση σε μοκέτα Χρήση σε χαλί Χρήση σε υφάσματα επίπλωσης Χρήση σε πλακίδια μοκέτας Χρήση με bonnet CRI SOAmark EnvironmentalChoice GreenSeal WOOLSAFE Καθαρισμός στρωμάτων
Evo 3 Wipes

Evo 3 Wipes

Νέο προϊόν αφαίρεσης graffiti  σε πανάκια μίας χρήσης.

GRR 15 GEL REMOVER

GRR 15 GEL REMOVER

Αποτελεσματικό αφαιρετικό graffiti για πορώδεις επιφάνειες όπως τσιμέντο, τούβλο, πέτρα. Καθαριστικό για το γκραφιτι απο σπρει ή μαρκαδόρο που εισχωρεί στους πόρους. Με νέους βιοδιασπώμενους διαλύτες. 

GRR 11 Spray Remover

GRR 11 Spray Remover

Το GRR 11 Spray Remover είναι ένα βιοδιασπώμενο, μη καυστικό, φιλικό προς το περιβάλλον αφαιρετικό graffi ti νέας γενιάς. Είναι αποτελεσματικό για την αφαίρεση : ανεξίτηλων μαρκαδόρων, χρωμάτων σε σπρέι, μαρκαδόρων ζωγραφικής από λείες επιφάνειες και επιφάνειες προστατευμένες με GRP 22 Coating Sacrificial ή GRP 21 Coating Permanent.

Spray mop

Spray mop

Σύστημα νωπού καθαρισμού με ψεκασμό

Απολυμαντικό επιφανειών με βάση το νερό - Formula 429

Απολυμαντικό επιφανειών με βάση το νερό - Formula 429

Αντιμικροβιακό προϊόν με βάση το νερό και ευρύ φάσμα εξάλειψης λοιμογόνων.    

Πρόγραμμα ελέγχου Graffiti (γκράφιτι)

Πριν από 15 περίπου χρόνια εφαρμόστηκε στην πολιτεία του Happy Valley στην Αυστραλία ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα αντιμετώπισης του Graffiti με την  ονομασία Grafsol.

GRAFFITI ένα διεθνές πρόβλημα

Το Graffiti αποτελεί σήμερα ένα παγκόσμιο πρόβλημα και αποτελεί σε πολλές χώρες εγκληματική πράξη μιας και θεωρείται καταστροφή ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας που δημιουργεί μεγάλο οικονομικό και συναισθηματικό κόστος.

Φροντίδα δίσκων δαπέδων

Οι δίσκοι δαπέδου έχουν σχεδιαστεί για χρήση με μεγάλη διάρκεια. Όπως και με όλα τα εργαλέια καθαρισμού έτσι και οι δίσκοι πρέπει να συντηρούνται και να καθαρίζονται μετά από κάθε χρήση. Οι δίσκοι πλύσης - απόξεσης θα πρέπει να τοποθετούνται σε διάλυμα απορρυπαντικού για 12 ώρες και να ξεβγάζονται με νερό υψηλής πίεσης. Οι δίσκοι φυσικής ίνας θα πρέπει να πλένονται με ένα ήπιο απορρυπαντικό και να ξεπλένονται με νερό με χαμηλή πίεση. Η μη συντήρηση των δίσκων μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε μείωση της αποδοτικότητας τους ακόμα και κατά 50% μετά από μόλις 4 χρήσεις.  

από 65 εώς 80 σε σύνολο 197
Σελίδες αποτελεσμάτων :  
5