Προϊόντα

από 33 εώς 48 σε σύνολο 194
Σελίδες αποτελεσμάτων :  
3
Coffee Towel

Coffee Towel

Το Coffee Towel είναι το πρώτο πανί καθαρισμού ειδικά σχεδιασμένο για μηχανές του καφέ. Ειδικά όταν πρόκειτε για τα ακροφύσια ατμού, που έρχονται σε επαφή με την κούπα του καφέ,τότε χρειάζεται πιστοποιημένη λύση. Είναι αποτελεσματικό και ως πανί καθαρισμού στην κουζίνα

Συνηθισμένα προβλήματα

Συνηθισμένα προβλήματα κατά την αφαίρεση.   Αφαιρέθηκε το Graffiti αλλά και το χρώμα του τοίχου. Ο τοίχος ήταν βαμμένος με χρώμα λιγότερο ανθεκτικό από το χρώμα του graffiti

Κρυσταλλοποίηση μαρμάρων με διαμάντια

Οι παραδοσιακοί τρόποι κρυσταλλοποίησης πέτρινων δαπέδων προσέφερε μέτρια γυαλάδα και περιορισμένη αντοχή κυρίως σε χώρους υψηλής κυκλοφορίας. Η τεχνολογία των συνθετικών διαμαντιών κρυσταλλοποίησης, αν και δεν είναι τόσο πρόσφατη, μόλις πρίν από λίγα χρόνια έχει αρχίσει να χρησιμοποιείται εντατικά και στην Ελλάδα. Η ευκολία στη χρήση, η αξιοποίηση του υπάρχοντος εξοπλισμού από εταιρίες καθαρισμού ή ξενοδοχεία, το υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα, η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και μακροπρόθεσμα το χαμηλότερο κόστος συντήρησης των επιφανειών, κάνουν τους δίσκους διαμαντιών μια εξαιρετική και οικολογική λύση αποκατάστασης και συντήρησης των πέτρινων δαπέδων.

Quick Snap

Quick Snap

Βάση ξεσκονίσματος δαπέδου 60 cm

Padex 100 up

Padex 100 up

Υψηλής ποιότητας πανιά απορρόφησης χημικών υγρών και λαδιών.

Πανέτα μικροίνας Quick light

Πανέτα μικροίνας Quick light

Η πανέτα Quick Light είναι κατασκευασμένη από μίγμα μικροίνας και πολυεστέρα και διαθέτει βέλκρο. Είναι κατάλληλη για νωπό και υγρό καθαρισμό. Στίβεται εύκολα ακόμα και με το χέρι.

Δίσκος καθαρισμού δαπέδων μελαμίνης

Δίσκος καθαρισμού δαπέδων μελαμίνης

Η αποτελεσματικότητα της μελαμίνης σε σπόγγους καθαρισμού έχει ήδη γίνει αποδεκτή και χρησιμοποιείται από τους επαγγελματίες για αρκετό καιρό.

Βούρτσα δαπέδου

Βούρτσα δαπέδου

Κατάλληλη για τον καθαρισμό σκληρών δαπέδων και σε χώρους κουζίνας. Με περιστρεφόμενη κεφαλή για μεγαλύτερη ευχρηστία και αποτελεσματικότητα. Ανθεκτικές ίνες από σκληρό πολυεστέρα. Μήκος 19,5cm.

από 33 εώς 48 σε σύνολο 194
Σελίδες αποτελεσμάτων :  
3