Προϊόντα

από 33 εώς 48 σε σύνολο 197
Σελίδες αποτελεσμάτων :  
3
SalloSphere - Απορρυπαντικό και στεγνωτικό πλυντηρίου σκευών

SalloSphere - Απορρυπαντικό και στεγνωτικό πλυντηρίου σκευών

Με μια απλή κίνηση εισαγωγής της σφαίρας απορρυπαντικού sallosphere στην μπασκέτα του πλυντηρίου, εξασφαλίζετε πάνω από 200 πλύσεις και καταργείτε τα δοσομετρικά μηχανήματα και τα σωληνάκια παροχής των απορρυπαντικών. Η σφαίρα sallo αποτελείται από μείγμα στερεού απορρυπαντικού και στεγνωτικού δημιουργώντας έτσι ένα ολοκληρωμένο προϊόν αποτελεσματικό από την πρώτη ως την τελευταία πλύση.

Grillnet - extra - Καθαριστικό ψησταριάς.

Grillnet - extra - Καθαριστικό ψησταριάς.

Αλκαλικό καθαριστικό για σχάρες και ψησταριές. Διαλύει και απομακρύνει τα καμένα και κολλημένα λίπη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα με ψεκασμό σε όλες τις επιφάνειες της κουζίνας ακόμα και στα μεγάλα σκεύη. 

Χρήση με ψεκασμό Χρήση σε χώρους φαγητού
Coffee Towel

Coffee Towel

Το Coffee Towel είναι το πρώτο πανί καθαρισμού ειδικά σχεδιασμένο για μηχανές του καφέ. Ειδικά όταν πρόκειτε για τα ακροφύσια ατμού, που έρχονται σε επαφή με την κούπα του καφέ,τότε χρειάζεται πιστοποιημένη λύση. Είναι αποτελεσματικό και ως πανί καθαρισμού στην κουζίνα

Συνηθισμένα προβλήματα

Συνηθισμένα προβλήματα κατά την αφαίρεση.   Αφαιρέθηκε το Graffiti αλλά και το χρώμα του τοίχου. Ο τοίχος ήταν βαμμένος με χρώμα λιγότερο ανθεκτικό από το χρώμα του graffiti

Κρυσταλλοποίηση μαρμάρων με διαμάντια

Οι παραδοσιακοί τρόποι κρυσταλλοποίησης πέτρινων δαπέδων προσέφερε μέτρια γυαλάδα και περιορισμένη αντοχή κυρίως σε χώρους υψηλής κυκλοφορίας. Η τεχνολογία των συνθετικών διαμαντιών κρυσταλλοποίησης, αν και δεν είναι τόσο πρόσφατη, μόλις πρίν από λίγα χρόνια έχει αρχίσει να χρησιμοποιείται εντατικά και στην Ελλάδα. Η ευκολία στη χρήση, η αξιοποίηση του υπάρχοντος εξοπλισμού από εταιρίες καθαρισμού ή ξενοδοχεία, το υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα, η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και μακροπρόθεσμα το χαμηλότερο κόστος συντήρησης των επιφανειών, κάνουν τους δίσκους διαμαντιών μια εξαιρετική και οικολογική λύση αποκατάστασης και συντήρησης των πέτρινων δαπέδων.

Quick Snap

Quick Snap

Βάση ξεσκονίσματος δαπέδου 60 cm

Padex 100 up

Padex 100 up

Υψηλής ποιότητας πανιά απορρόφησης χημικών υγρών και λαδιών.

από 33 εώς 48 σε σύνολο 197
Σελίδες αποτελεσμάτων :  
3