Πως να καθαρίσετε τα στρώματα μόνοι σας

Κατάλληλο για : , mattress cleaning , καθαρισμός στρωμάτων

Με τη σειρά προϊόντων της CPT μπορείτε να καθαρίσετε τα στρώματα των κρεβατιών του ξενοδοχείου σας με τον εξοπλισμό που ήδη έχετε.

Εκμεταλλευτείτε την πιο εξειδικευμένη σειρά προϊόντων καθαρισμού παγκοσμίως και την τεχνογνωσία μας, για να μειώσετε δραστικά το κόστος καθαρισμού και συντήρησης των στρωμάτων και όλων των άλων υφασμάτων επίπλωσης του ξενοδοχείου.

 

 1ο βήμα. Στεγνή απορρόφηση. Χρησιμοποιήστε το εξάρτημα απορρόφησης Rug Rat με οποιαδήποτε απορροφητική μηχανή έχετε και απομακρύνετε τους ξηρούς ρύπους εύκολα και γρήγορα. Το πατενταρισμένο εξάρτημα Rug Rat αποτελεί απαραίτητο αξεσουάρ του εξοπλισμού των επαγγελματιών και το μικρό «μυστικό» για την  εύκολη και αποτελεσματική απορρόφηση.

Το Rug Rat προσαρμόσεται σε οποιαδήποτε ηλεκτρική απορροφητική μηχανή.
Η στεγνή απορρόφηση αποτελεί ένα σηματνικό πρώτο βήμα για να κάνετε πιόεύκολα τον υγρό καθαρισμό.

 

2ο βήμα. Προψεκασμός.  Διαλύστε  σύμφωνα με τις οδηγίες το ENZ All Ψεκάστε όλο το στρώμα ομοιόμορφα και αφήστε το πρόιόν να λειτουργήσει για 10 λεπτά . Το Enz All είναι ένα ενζυματικό  προιόν προψεκασμού για τη διάσπαση των οργανικών ρύπων που προέρχονται από σωματικά υγρά όπως ούρα, ιδρώτας, περιτώματα αίμα, κ,ά.  Είναι επίσης αποτελεσματικό σε ρύπους φαγητού και ροφημάτων.

 

3ο βήμα.  Πλύσιμο με extraction. Σε μια μηχανή extraction διαλύστε σύμφωνα με τις οδηγίες το Powdered Haitian. To Powdered Haitinan είναι προϊόν σχεδιασμένο για το αποτελεσματικό πλύσιμο βαμβακερών επιφανειών και το πιό αποτελεσαμτικό για την απομάκρυνση αλλά και την πρόληψη της κιτρινίλας που εμφανίζεται κατά το στέγνωμα. Κατάλληλο και για τα βαμβακερά υφάσματα σαλονιών που περιέχουν ακατέργαστο βαμβάκι.

 

Επίμονοι λεκέδες. Αν μετά την πιό πάνω διαδιακσία παραμείνουν χρωματικοί λεκέδες χρησιμοποιείστε το ξελεκιαστικό Dye Gone. Προϊόν 2 συστατικών για την απομάκρυνση και των πιο επίμονων λεκέδων. Απομακρύνει ακόμα και τους πιό δύσκολους λεκέδες όπως μελάνι, καφέ, κρασί, αίμα από μοκέτες, χαλιά, σαλόνια και στρώματα. Δείτε σχετικό Video εδώ.

Μετά τη χρήση ξεβγάλτε με τη μηχανή extraction με κρύο νερό.


Απόσμηση . Αν υπάρχει δυσοσμία από ούρα μετά το πλύσιμο ψεκάστε με Urine contamination treatment, αφήστε για λίγο και  ξεβγάλτε με τη μηχανή extraction με νερό.

 

ΟΙκολογικός Καθαρισμός. Αν θέλετε να κάνετε οικολογικό καθαρισμό στα στρώματά σας, ακολουθήστε την πιό πάνω διαδικασία και χρησιμοποιήστε το One Earth στη μηχανή extraction σαν τελικό στάδιο καθαρισμού. Το One Earth έχει τις αυστηρότερες περιβαλοντικές σημάνσεις και είναι προιόν σχεδιασμένο για τη συγκεκριμένη χρήση. Δεν αφήνει καταλοιπα και δεν προκαλεί ερεθισμούς σε άτομα με χημικές ευαισθησίες. 

 

Χρήσιμες συμβουλές

Για να κάνετε πιο αποτελεσματική τη χρήση του Urine contamination treatment, ψεκάστε στο σημείο που έχετε εντοπίσει την πηγή της δυσοσμίας από τα ούρα (ποσότητα από 200ml και πάνω), βάλτε το στρώμα σε μια σακούλα στρωμάτων και κλείστε την έξοδό της. Με το ακροφύσιο μιας απλής απορροφητικής από την έξοδο της σακούλας απορροφήστε τον αέρα για 1 λεπτό. Θα αναγκάσετε έτσι το αποσμητικό Urine contamination treatment να περάσει από  το εσωτερικό όλου του στρώματος.

Θέλω να ρωτήσω :

Το email μου * :


Το τηλέφωνο μου («αν θέλετε να σας καλέσουμε») :


γράψτε το όνομα του προϊόντος και την ερώτησή σας * :

Το αποτέλεσμα του : 3 + 6 είναι :