Προστατευτικό anti graffiti για πάνελ αλουμινίου - Etalbond, Alucobond

Κατάλληλο για :

Η νέα αρχιτεκτονική  κτιρίων έχει εντάξει στην κατασκευή υλικά όπως το πάνελ αλουμινίου, με σκοπό την βελτίωση του αισθητικού αποτελέσματος , την μείωση του κόστους αλλά και την αντοχή των κατασκευών.

 

Η επιλογή των πάνελ αλουμινίου με τις εμπορικές ονομασίες όπως Etalbond, Alucobond, κ.α , έχει δημιουργήσει και την ανάγκη προστασίας αυτών των επιφανειών από graffiti.

Το προστατευτικό WB Antigraffiti Coating  εξασφαλίζει μόνιμη προστασία από τα γραφήματα, με διάρκεια ζωής πάνω από 5 χρόνια ή 500 αφαιρέσεις με το συμβατό αφαιρετικό EVO 3 Remover.


 Η εφαρμογή του προστατευτικού μπορεί να γίνει εύκολα χωρίς να αλλοιώσει την επιφάνεια, εξασφαλίζοντας προστασία  και από άλλους παράγοντες όπως η όξινη βροχή, οι ατμοσφαιρικοί ρύποι, κ.α.  Μετά την εφαρμογή του προστατευτικού η αφαίρεση των γραφημάτων γίνεται εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά με το EVO 3 Remover ή τα πανάκια αφαίρεσης Graffiti EVO 3 wipes.


Η χρήση προστατευτικού σε επιφάνειες με πάνελ αλουμινίου αν και θεωρείται μια  επιπλέον διαδικασία στην ολοκλήρωση της κατασκευής, αποτελεί όλο και περισσότερο μ ια απαραίτητη εφαρμογή, καθώς η ενδεχόμενη «επίθεση» με graffiti θα δημιουργήσει πολλαπλάσια προβλήματα από την απλή αφαίρεση ενός graffiti. Η νέα γενιά μαρκαδόρων σε συνδυασμό με την εφευρετικότητα των επίδοξων καλλιτεχνών, μπορεί να επιφέρει μόνιμες φθορές στα πάνελ, είτε λόγω των ανεξίτηλων χρωστικών είτε λόγω της επιθετικής διαδικασίας αφαίρεσης.

Θέλω να ρωτήσω :

Το email μου * :


Το τηλέφωνο μου («αν θέλετε να σας καλέσουμε») :


γράψτε το όνομα του προϊόντος και την ερώτησή σας * :

Το αποτέλεσμα του : 1 + 4 είναι :