Καθαρισμός υφασμάτων επίπλωσης - σαλονιών

Κατάλληλο για :

Καθαρισμός Υφασμάτων Επίπλωσης κουρτινών, υφασμάτινων διαχωριστικών, ταπετσαριών.

Καθαριστικά

Αν καθαρίζετε ένα ύφασμα φυσικής ή τεχνητής ίνας, η CPT έχει το κατάλληλο προϊόν. Το Powder Haitian είναι σχεδιασμένο για τα υφάσματα από ακατέργαστο βαμβάκι.
Περιέχει εξειδικευμένα συστατικά που εμποδίζουν το κιτρίνισμα με άριστα αποτελέσματα καθαρισμού στα δύσκολα βαμβακερά υφάσματα. Η γκάμα της CPT περιέχει το Colorfast Upholstery Cleaner ένα ακόμα εξειδικευμένο προϊόν extraction για τις ευαίσθητες βαφές και τα προβληματικά υφάσματα.
Έχουμε επίσης συμπεριλάβει για τον καθαρισμό των επιφανειών από δέρμα ή βινύλιο το Leather Cleaner and Conditioner που είναι ένα καθαριστικό-συντηρητικό για τις εξειδικευμένες ανάγκες καθαρισμού τέτοιων επιφανειών.

Προψεκασμού


Ο προψεκασμός αποτελεί βασικό στάδιο καθαρισμού για τα υφάσματα επίπλωσης ειδικά για τα ευαίσθητα ή τους δύσκολους ρύπους. Μπορείτε να επιλέξετε το Heavy Duty Soil Lifter για να διασπάσετε τα λίπη του σώματος, λιπαρούς και γενικούς ρύπους ή σαν ξελεκιαστικό και το Prekleen for Upholstery για τους πρωτεϊνικούς ρύπους και λεκέδες όπως τροφές και μαγειρικό λάδι.

Προστασία υφασμάτων επίπλωσης
Το All Fabric Stainshield είναι ένα προστατευτικό (αδιαβροχοποίηση) για τα υφάσματα επίπλωσης που διατηρεί την  εμφάνισή τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε καινούρια ή φρεσκοπλυμένα υφάσματα από ραιγιόν, μετάξι, μποκάρ, βαμβάκι, βελούρ, σουέτ, δέρμα χοίρου. Δεν χρειάζεται να περιμένετε να στεγνώσει το ύφασμα για να το εφαρμόσετε.

Θέλω να ρωτήσω :

Το email μου * :


Το τηλέφωνο μου («αν θέλετε να σας καλέσουμε») :


γράψτε το όνομα του προϊόντος και την ερώτησή σας * :

Το αποτέλεσμα του : 9 + 3 είναι :