Καθαρισμός υφασμάτων επίπλωσης - σαλονιών.

Καθαρισμός Υφασμάτων Επίπλωσης κουρτινών, υφασμάτινων διαχωριστικών, ταπετσαριών.

Καθαριστικά

Αν καθαρίζετε ένα ύφασμα φυσικής ή τεχνιτής ίνας, η CPT-Chemspec έχει το κατάλληλο προϊόν. Το Haitian Cotton Cleaner είναι σχεδιασμένο για τα υφάσματα από ακατέργαστο βαμβάκι.
Περιέχει εξειδικευμένα συστατικά που εμποδίζουν το κιτρίνισμα με άριστα αποτελέσματα στα δύσκολα βαμβακερά υφάσματα. Η γκάμα της CPT-Chemspec περιέχει το Colorfast Upholstery Cleaner ένα ακόμα εξειδικευμένο προϊόν extraction για τις ευαίσθητες βαφές και τα προβληματικά υφάσματα. Για τον συχνό καθαρισμό των υφασμάτων επίπλωσης για τις συνθετικές ίνες η λύση είναι το Powder Extraction Upholstery Cleaner.
Έχουμε επίσης συμπεριλάβει για τον καθαρισμό των επιφανειών από δέρμα ή βινύλιο το Leather Cleaner and Conditioner που είναι ένα καθαριστικό-συντηρητικό για τις εξειδικευμένες ανάγκες καθαρισμού τέτοιων επιφανειών.

Προψεκασμού


Ο προψεκασμός αποτελεί βασικό στάδιο καθαρισμού για τα υφάσματα επίπλωσης ειδικά για τα ευαίσθητα ή τους δύσκολους ρύπους. Μπορείτε να επιλέξετε το Heavy Duty Soil Lifter για να διασπάσετε τα λίπη του σώματος, λιπαρούς και γενικούς ρύπους ή σαν ξελεκιαστικό και το Prekleen for Upholstery για τους πρωτεϊνικούς ρύπους και λεκέδες όπως τροφές και μαγειρικό λάδι.

Προστασία υφασμάτων επίπλωσης

Η Chemspec έχει δημιουργήσει το All Fabric Stainshield ένα προστατευτικό (αδιαβροχοποίηση) για τα υφάσματα επίπλωσης που εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο εμφάνισης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε καινούρια ή φρεσκοπλυμένα υφάσματα από ραιγιόν, μετάξι, μποκάρ, βαμβάκι, βελούρ, σουέτ, δέρμα χοίρου. Δεν χρειάζεται να περιμένετε να στεγνώσει το ύφασμα για να το εφαρμόσετε.


Διαβάστε περισότερα