Πως να καθαρίσετε υφάσματα επίπλωσης με σιγουριά.

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΣΗΣ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ

Όπως πολλοί επαγγελματίες γνωρίζουν ο καθαρισμός των υφασμάτινων επιφανειών είναι πολύ δύσκολη υπόθεση. Αντίθετα με ότι συμβαίνει με τα περισσότερα χαλιά το λεπτό ύφασμα που υπάρχει στην επίπλωση και που θέλετε να καθαρίσετε μπορεί να είναι ένας συνδυασμός από πολλές ίνες. Κάθε τύπος ίνας από ακρυλική ως και μάλλινη μπορεί να υπάρχει ακόμα και σε μία μόνο πολυθρόνα. Είναι επίσης πολύ δύσκολο και χρονοβόρο να αναγνωρίσετε κάθε τύπο ίνας χρησιμοποιώντας τις προτεινόμενες διαδικασίες καθαρισμού. Πως καθαρίζετε λοιπόν αποτελεσματικά και με ασφάλεια μια υφασμάτινη επιφάνεια; 
Η Chemspec έχει αναπτύξει μια διαδικασία με τρία στάδια η οποία είναι η ασφαλέστερη και η αποτελεσματικότερη στην αγορά του επαγγελματικού καθαρισμού. Χρησιμοποιώντας παραδοσιακές μεθοδολογίες για τον καθαρισμό υφασμάτινων επιφανειών σε συνδυασμό με τα συστηνόμενα προϊόντα της Chemspec θα είστε σε θέση να απαλλαγείτε από όλες τις ανησυχίες σας για τον καθαρισμό των υφασμάτινων επιφανειών. 


Μέρος 1ο 
Heavy Duty Soil Lifter

To Heavy Duty Soil Lifter είναι μια εξειδικευμένη φόρμουλα προψεκασμού υφασμάτινων επιφανειών σχεδιασμένη να χαλαρώσει την δύσκολη βρωμιά και τους λιπαρούς λεκέδες. Εχει ουδέτερο PH το οποίο το κάνει ασφαλές για τον καθαρισμό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με υγρές ή στεγνές μεθόδους καθαρισμού. 


Μέρος 2ο Φυσικές Ινες
Powdered Haitian Cotton Upholstery Cleaner

Το Powdered Haitian Cotton Upholstery Cleaner είναι ένα ελαφρά όξινο απορρυπαντικό για χρήση σε φορητές μηχανές extraction. Είναι ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα για φυσικά ακατέργαστα φυτικά υφάσματα, αλλά είναι επίσης ασφαλές για όλες τις ίνες. Μειώνει τις πιθανότητες κιτρινίσματος και τη δημιουργία νερολεκέδων.

Εναλλακτικά 

Συνθετικές Ινες 
Powdered Extraction Upholstery Cleaner

To Powdered Extraction Upholstery Cleaner είναι σχεδιασμένο για πολύ βρώμικα συνθετικά υφάσματα που έχουν σταθερά χρώματα. Η 100% ενεργή του φόρμουλα διασπά τους λιπαρούς ρύπους για να απομακρύνόνται εύκολα.
Είναι το πιο διαδεδομένο προϊόν στις Η.Π.Α. για χρήση στην εμπορική αγορά όπως καθαρισμός ταπετσαρίας, επίπλωση γραφείου, καθίσματα σταδίων, σινεμά και επιβατικές θέσεις.


Μέρος 3ο 
All Fabric Stainshield

To All Fabric Stainshield είναι ένα προστατευτικό υφάσματος που προσφέρει μέγιστη προστασία από ρύπους με βάση το νερό αλλά και το λάδι. Δεν προκαλεί κιτρίνισμα, ξέβαμμα ή ξεθώριασμα όπως τα προϊόντα με βάση το νερό. Στεγνώνει μέσα σε πολύ λίγο χρόνο (15 - 30 λεπτά) και είναι ασφαλές για χρήση σε όλες σχεδόν τις ίνες.


Χρησιμοποιώντας αυτό το σύστημα με τα τρία βήματα, ο επαγγελματίας καθαρισμού μπορεί με σιγουριά να διαβεβαιώσει τους πελάτες του ότι το ύφασμα της επίπλωσής του μπορεί να καθαριστεί αποτελεσματικά και με ασφάλεια. Αυτό το σύστημα δεν θα προσθέσει μόνο αξία στην δουλειά σας αλλά θα μεγαλώσει και το κέρδος σας.
Προσοχή
Πάντα να ελέγχετε και να δοκιμάζετε την επίπλωση πριν καθαρίσετε. Υπερβολική υγρασία και πολύς χρόνος στεγνώματος μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα, όπως επίσης και υψηλό PH και υψηλή θερμοκρασία.


Διαβάστε περισότερα