Προστασία - Αδιαβροχοποίηση σαλονιών, μοκετών, χαλιών (υφασμάτινων επιφανειών)

Προστασία Υφασμάτινων Επιφανειών.

Αφού καθαριστεί μια υφασμάτινη επιφάνεια θα πρέπει στη συνέχεια να προστατευτεί για να είναι ολοκληρωμένος ο καθαρισμός. Εκτός από τα προβλήματα που προκαλεί στην εμφάνιση ενός υφάσματος η βρωμιά δημιουργεί φθορά στις ίνες που μπορεί να προκαλέσει μόνιμο ξεθώριασμα.
Τα προστατευτικά ίνας όχι μόνο κάνουν την δουλεία του καθαριστή ευκολότερη αλλά και τον καθαρισμό με απορροφητική μηχανή πιο αποτελεσματικό.

Ενημέρωση πριν τον καθαρισμό

Η ενημέρωση του πελάτη πριν τον καθαρισμό είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για την προώθηση της προστασίας υφασμάτινων επιφανειών. Υπενθυμίστε  στον πελάτη τα σημεία που υπάρχουν συχνοί λεκέδες καθώς και τους χώρους υψηλής κυκλοφορίας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βοηθητικά ενχειρίδια της Chemspec για να ενημερώσετε καλύτερα τον πελάτη σας.
Κατά την διαδικασία της απορρόφησης τα πλεονεκτήματα της προστασίας είναι περισσότερο ορατά. Η χρήση προϊόντων προστασίας θα επιτρέψουν πιο αποτελεσματική απομάκρυνση της σκόνης και πιο αποτελεσματικό καθαρισμό.


Τεχνικές εφαρμογής προϊόντων προστασίας

Εφαρμόστε την προστασία αμέσως μετά τον καθαρισμό.
Το Stainshield Professional μπορεί να εφαρμοστεί σε βρεγμένο ή στεγνό χαλί ή μοκέτα αλλάζοντας την ποσότητα διάλυσης. Το διάλυμα θα πρέπει να εφαρμοστεί με ένα εξειδικευμένο ψεκαστήρα ηλεκτρικό ή χειροκίνητο.
Αφού απλώσετε το διάλυμα θα πρέπει να βουρτσίσετε την επιφάνεια για να σιγουρευτείτε για την σωστή διείσδυση και κάλυψη της ίνας από το προστατευτικό. Σιγουρευτείτε ότι υπάρχει καλός εξαερισμός στο δωμάτιο για σωστό στέγνωμα της επιφάνειας που προστατεύετε. Τα προϊόντα προστασίας της Chemspec αποτελούν αυτή την στιγμή την τελευταία λέξη της τεχνολογίας προστατευτικών και είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους ίνας. Έχουν επίσης και έγκριση της Διεθνούς Γραμματείας Μαλλιού.
Το All Fabric Stainshield είναι ένα προστατευτικό σχεδιασμένο για τα υφάσματα επιπλώσεων, κουρτίνες και άλλα λεπτά υφάσματα. Όπως και η μοκέτα, το ύφασμα θα πρέπει να πλυθεί πριν προστατευτεί. Η προστασία παρατείνει την ζωή όλων των λεπτών υφασμάτων και όλοι οι λεκέδες λιπαροί και υδατοδιαλυτοί απομακρύνονται πολύ εύκολα.


Υποστήριξη Chemspec Hellas (CPT)

Η κοινωνία μας σήμερα αφιερώνει πολύ χρόνο σε κλειστούς χώρους όπου δεχόμαστε περιβαλλοντολογικές επιδράσεις.
Ο συχνός καθαρισμός των υφασμάτινων επιφανειών βελτιώνει την ποιότητα του αέρα και προστατεύει  την επένδυση του πελάτη.
Η Chemspec προσφέρει συνεχή ενημέρωση για να υποστηρίξει τους καθαριστές της και να τους δημιουργήσει επαγγελματικές ευκαιρίες στην προσπάθεια τους να προσφέρουν στους πελάτες τους καλύτερη ποιότητα ζωής.


Διαβάστε περισότερα