Εταιρία

Προφίλ Εταιρίας

Η εταιρία CPT λειτουργεί από το 1994 ως προμηθευτής επαγγελματικών ειδών καθαρισμού.
Σήμερα αποτελεί την πιο εξειδικευμένη εταιρία τεχνολογικών προϊόντων καθαρισμού με μεγάλη γκάμα πελατών. Με βασική εξειδίκευση και προσανατολισμό στις εταιρίες καθαρισμού κτιρίων και τα ξενοδοχεία, έχει σαν στόχο την προμήθεια υλικών καθαρισμού που κατασκευάζονται με σκοπό την λύση καθημερινών προβλημάτων καθαρισμού αλλά και πιο ειδικών αναγκών όπως η αφαίρεση graffiti.
Στην γκάμα της CPT περιλαμβάνονται προϊόντα γενικού καθαρισμού, καθαρισμού μοκετών –χαλιών και σαλονιών, ξελεκιαστικά, αφαίρεσης και προστασίας από το Graffiti, πανιά μικροίνας, δίσκους δαπέδου, σάκους απορριμμάτων και προϊόντα αποκατάστασης από φωτιά.
Λόγω της τεχνογνωσίας των στελεχών της CPT η εταιρία έχει επιλεγεί από το 2001 από τους μεγαλύτερους φορείς εκπαίδευσης επαγγελματικού καθαρισμού της Ευρώπης και της Αμερικής να διεξάγει σεμινάρια κατάρτισης και να τα εκπροσωπήσει στην Ελλάδα.
Μέχρι σήμερα έχουν πιστοποιηθεί μέσω της CPT πάνω από 150 τεχνικοί και ιδιοκτήτες εταιριών καθαρισμού αλλά και επόπτες δημόσιας υγιεινής μερικών από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Ελλάδας.

Η CPT είναι μέλος της διεθνούς ομοσπονδίας ISSA και στελέχη της είναι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές από το BICS, το Woolsafe Organization από το ΕΚΕΠΙΣ (Εθνικό Κέντρο Πιστοποίησης) και τα σεμινάρια που διεξάγει χρηματοδοτούνται από τα προγράμματα ΛΑΕΚ.

Τέλος η CPT είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008