Εταιρία

Προφίλ Εταιρίας

Η εταιρία CPT λειτουργεί από το 1994 ως προμηθευτής επαγγελματικών ειδών καθαρισμού.
Σήμερα αποτελεί την πιο εξειδικευμένη εταιρία τεχνολογικών προϊόντων καθαρισμού με μεγάλη γκάμα πελατών. Με βασική εξειδίκευση και προσανατολισμό τις εταιρίες καθαρισμού κτιρίων,  τα ταπητοκαθαριστήρια, τα ξενοδοχεία, την βιομηχανία, έχει σαν στόχο την προμήθεια υλικών καθαρισμού που κατασκευάζονται με σκοπό την λύση καθημερινών προβλημάτων καθαρισμού αλλά και πιο ειδικών αναγκών όπως η αφαίρεση graffiti.
Στην γκάμα της CPT περιλαμβάνονται προϊόντα γενικού καθαρισμού , καθαρισμού μοκετών –χαλιών και σαλονιών ,ξελεκιαστικά , αφαίρεσης και προστασίας από το Graffiti,πανιά μικροίνας ,δίσκοι δαπέδου, σάκοι απορριμμάτων , προϊόντα αποκατάστασης από φωτιά, ενζυματικά προϊόντα για λιποσυλέκτες και απορροφητικούς βόθρους. Λόγω της τεχνογνωσίας των στελεχών της η CPT έχει επιλεγεί από το 2001 από τους μεγαλύτερους φορείς εκπαίδευσης επαγγελματικού καθαρισμού της Ευρώπης και της Αμερικής, να διεξάγει σεμινάρια κατάρτισης και να τα εκπροσωπεί στην Ελλάδα.
Μέχρι σήμερα έχουν πιστοποιηθεί μέσω της CPT πάνω από 150 τεχνικοί και ιδιοκτήτες εταιριών καθαρισμού αλλά και επόπτες δημόσιας υγιεινής μερικών από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Ελλάδας.Περισσότερες πληροφορίες για την εκπαίδευση καθώς καιάλλες δραστηριότητες θα βρείτε στο www.cleaning.gr.

Η CPT είναι μέλος της διεθνούς ομοσπονδίας ISSA και στελέχη της είναι πιστοποιμένοι εκπαιδευτές από το BICS , το Woolsafe Organization από το ΕΚΕΠΙΣ (εθνικό κέντρο πιστοίησης) και τα σεμινάρια που διεξάγει χρηματοδοτούνται από τα προγράμματα ΛΑΕΚ.

Τέλος η CPT είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008


Διαβάστε περισότερα